Проекти

enlightenedПРОГРАМИ НА ОБЩИНА БУРГАС

 

  • "Четири времена за здрави деца":

                 –Заповед:/clients/199/files/files/Zapoved.pdf

                – Декларация за съгласие:/clients/199/files/files/Deklaraciq.pdf

                –Програма: /clients/199/files/files/Programa.pdf

                –Детски календар:/clients/199/files/files/DETSKI%20KALENDAR%20(1).jpg

 

 

 

Свържете се с нас

Детска градина "Пинокио"

гр. Бургас, Районен Център: " Меден Рудник", срещу бл. 122.

Тел: 0878971982

Mail: info-200121@edu.mon.bgФорма за контакт