Уважаеми приятели,

С радост Ви информираме, че Детска градина "Пинокио" участва в новия проект "Прилагане на мерки за подобряване на екологичното образование на подрастващите в Бургас". Този проект е част от "Малка грантова схема кръгова икономика", подкрепян от Резултат 3: "Подобрено използване на ресурсите на общинско ниво (кръгова икономика)", в рамките на Процедура № BGENVIRONMENT-3.001 – "Малка грантова схема кръгова икономика" на програма "Опазване на околната среда и климатични промени" на ФМ на ЕИП 2014-2021, с програмен оператор МОСВ.
С удоволствие споделяме, че ще работим с престижни образователни институции като Prios Kompetanse – Norway, Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, Основно училище „Георги Бенковски“ и Профилирана гимназия за чужди езици „Васил Левски“.

Детската градина "Пинокио" с гордост се включва в този инициативен проект като неформален партньор. Смятаме, че заедно ще бъдем в сила да постигнем поставените цели за подобряване на екологичното образование в нашето общество.

Благодарим Ви за вярата и с нетърпение очакваме да допринесем за успешната реализация на проекта.

https://darik.bg/konkurs-za-videomotivator

https://darik.bg/sresta-na-uchenici-i-ekolozi-v-burgas

https://darik.bg/posestenie-na-uchenici-v-prechistvatelna-stancia-za-santinni-vodi

Свържете се с нас

Детска градина "Пинокио"

гр. Бургас, Районен Център: " Меден Рудник", срещу бл. 122.

Тел: 0878971982

Mail: info-200121@edu.mon.bgФорма за контакт